top of page

Арт директорот на Cyberpunk 2077 на M3Conference


Mikael дипломирал на училиштето Gscept за компјутерска графика во Skellefteå, Шведска во 2007 година и има работено на многу меѓународни играни филмови, вклучувајќи ги “Pacific Rim”, "Cowboys and Aliens”, "A Royal Affair"“ и бројни ТВ-серии и светски реклами и видео проекти за игри. Тој се придружи на тимот на Goodbye Kansas во 2016 година и оттогаш работел како Уметнички директор на голем број кино-трејлери, вклучувајќи ги и „Overkill's The Walking Dead“ и „Cyberpunk 2077“.

Cyberpunk 2077 е нова видео игра која се очекува да се објави во Септември, оваа година. Во визуелен cyberpunk свет главните карактери на играта ќе се борат со злото и криминалот кој владее во градот. Night City е градот на дејството, односно мегаград во Слободната држава Калифорнија, контролирана од корпорации, незаконски од пишаните правила на земјата и на државата. Постои конфликт од бесни војни меѓу бандите и нивните владејачки субјекти кои сакаат да доминираат. Градот е контингент на роботика за секојдневни аспекти, како што се собирање, одржување и јавен транспорт на отпад. Дојдете и придружете се на M3Conference на 20/21/22 Март 2020.

Early-bird карти можете да купите на следниот линк.


Facebook настанот можете да го најдете тука.


Recent Posts

See All

留言


bottom of page