Биди и ти дел од нашиот тим! Вработи се во М3ДС

М3ДС академијата има потреба од инструктори за учебната академска 2018/2019 година. Заинтересираните ќе имаат шанса да работат како едукатори на помали групи студенти, на кои ќе го пренесат нивното знаење. Воедно ќе имаат можност да се надоградат од нашите специјалисти, дополнувајќи го своето знаење и да станат дел од нашиот професионален тим.


Што бараме од вас?


Да сте коректни, да знаете да работите во тимови, да сте мотивирани и да имате добри комуникациски и педагошки вештини, како и квалификувани знаења за дел од следните програми и области :

  1. Autodesk Maya

  2. zBrush

  3. Substance Painter

  4. Arnold

  5. Nuke

  6. 2D Animation


Што може да очекувате од нас?


Нашата корпоративна култура и практика ќе ви овозможи лесно да станете дел од нашиот тим, прескокнувајќи ги традиционалните хиерархиски норми на фунционирање. При вашето вредно работење и посветеност ќе ви се пружат можности и за свој личен развој и надоградба на оваа ИТ област, како и секој ваш дополнителен труд би бил соодветно награден.

Заинтересираните кандидати потребно е да ја пополнат формата на следниот ЛИНК и да пратат CV на m3dsanimaton@gmail.com 

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved