Вклучување во живо на Todd Sue од Apex Legends, на M3Conference


Нов ден, нов спикер на M3Conference - конференцијата за компјутерска графика и анимација!

Гостинот кој ќе се вклучи во живо денес (24 Март 2020) е Todd Sue од светски познатата видео игра Apex Legends. Ќе се погледне зад сцената и ќе се дискутира кои фактори ги обликувале Apex Legends и со какви предизвици се соочил уметничкиот тим.


Вклучете се на стримот на М3ДС Академијата, денес (24 Март 2020) во 19:00 часот на следниот линк www.twitch.tv/m3ds_academy

Следете го говорот од светски конференции и слободно прашувајте прашања кон гостинот, на четот на TWITCH.

#СедетеДома и следете ја едукативната #M3Conference со светските врвни експерти онлајн!

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved