top of page

Втор уписен рок за М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн. Аплицирај и ти!

 

Уписите за обуките за 3Д и гејм дизајн во М3ДС Академијата се во тек.

Доколку отсекогаш сте сонувале да креирате карактери или ваша сопствена игра и сте подготвени да го вложите сиот труд за да ја постигнете вашата цел, а истовремено барате шанса да го реализирате вашиот креативен потенцијал, тогаш М3ДС е вистинската одлука за вас. Нудиме повеќе видови на студии, а вие самите изберете кој од понудените би бил најсоодветен и во кој најмногу би се пронашле.

 

Ги нудиме следниве студии:

 

За подетални информации можете да ја погледнете нашата ОНЛАЈН БРОШУРА.


Аплицирајте тука уписите се во тек : https://docs.google.com/forms/d/1fcJbLKPJLAjT3l8HE-W1S_kPWHVIk8C5mTNa-kJyehI

 

ЗОШТО М3ДС ?

 
  • Нудиме поддршка и грижа за студентите не само на часовите, туку и 24/7, особено за новите студенти кои имаат потешкотии со зададените домашни задачи, заради нивното почетно знаење во 3Д-то.

  • М3ДС академијата обезбедува работна станица за секој студент, со што ќе имаат пристапност до современа компјутерска опрема.

  • 3Д принтери – со што студентите имаат на располагање да ги користат нашите 3Д принтери за да ги испринтаат своите модели, дури и да ги искористат за нивниот финален проект.

  • Motion Capture –  од оваа година можеме гордо да истакнеме дека нашата академија поседува и motion capture сензори. Нив ги импрементиравме во нашата академска година, со што студентите ќе можат повеќе да се обучат на полето за анимација.

  • За напредните студенти, нашата поддршка се состои од тоа да им помагаме со нивните лични проекти во академијата, но и надвор од неа, бидејќи со самата наша помош тие ќе успеат да го завршат проектот со највисок квалитет и би имале поголем успех.

  • Доколку некој од студентите не присуствувале на некој од регуларните часови, нашите инструктори и ментори имаат одговорност да му надокнадат на студентот да остане во тек со целата група, и да успее да продолжи тимски да се координира.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page