top of page

Запишете се во М3ДС и станете дел од филмската и гејминг индустријата!

Покажувате интерес кон креација на карактери, ваша сопствена игра, или пак, имате тенденции на креативен начин да се вклучите во филмската индустрија, вложувајќи го вашиот труд во лична едукација

 

М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн е академски партнер со Autodesk Training Center, а сертификатите кои се издаваат по успешно реализиран курс се меѓународно признаени и лиценцирани директно од Autodesk.


М3ДС е партнер со Epic Games, а има остварено соработки со многу останати домашни и светски студија како:


Pixar, DreamWorks, Sony Picture ImageWorks, Lucasfilms, Vertigo, Hugo’s Desk, Nordeus, 3lateral, Lynx Animations, Cylindo и многу други. Како дел од одржаната M3Conference конференција за компјутерска графика и анимација, дел од врвот од овие компании успеавме да ги донесеме во нашата земја, а истите одржаа едукативни предавања за оваа индустрија.

 

Зошто М3ДС ?

 • секој студент по завршувањето на академијата е веднаш способен професионално да започне со работа во компании, на големи проекти, самостојно преку фриленс, или пак, во своја компанија.

 • На 12 месечната Академска година, студентите се стекнуваат со знаења и вештини кои се веднаш применливи на работното место, што е резултат на начинот на едукација преку практични вежби и реални проекти.

 • ќе ги изучуваат најчесто застапените компјутерски програми во индустријата : Maya, ZBrush, Substance Painter, Unreal Engine, а во текот на обуките ќе се сретнат и со примарни знаења од други сродни програми.

 • Студентите добиваат поддршка од инструкторите и вон часовите, така што секој оправдано изгубен час на студентот се надокнадува дополнително.

 • ќе работат индивидуално, но и тимски организирани, како би се доловила работната атмосфера на работа на реален проект во компанија.

 • Доколку студентот не поседува компјутер на кој би можел да ги завршува задачите од дома, М3ДС му обезбедува компјутерска станица во академијата, каде тој би можел да доаѓа во своето слободно време

 • ќе бидат насочени на правилна изработка и промоција на нивното портфолио.

 • ќе имаат можност да се дел од едукативни настани и конференции, на кои ќе научат многу од светските лидери во оваа индустрија.

 • ќе имаат можност за пракса во компаниите од истата индустрија со кои имаме воспоставено меѓусебна соработка.

 • ќе добијат фидбек и препорака, како и нивна промоција, со што ќе се зголемат нивните шанси за успех и вработување.

 • ќе се стекнат со меѓународно признат сертификат, директно од Autodesk.Ве молиме да ја пополните Google формата за да го евидентираме вашиот интерес на следниот линк:

По пополнувањето, ќе бидете телефонски исконтактирани за слободните места, како и почетокот на наставната програма во Септември 2019.

 

Ги нудиме следниве студии:

 

За повеќе информации можете да ја погледнете нашата ОНЛАЈН БРОШУРА.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page