top of page

Запиши се на Курсот за 3Д печатење и добиј 3Д печатач!


Донесете ги креациите од дигиталниот свет во реалноста, со помош на 3Д печатењето

 

Преку Курсот за 3Д печатење стекнете се со квалитетни знаења, и искористете ги со практична работа на 3Д печатач кој ќе го добиете бесплатно од наша страна!


Курсот е организиран во форма така што студентите најпрво го изучуваат делот за 3Д моделирање и компјутерска обработка на 3Д моделите, а подоцна се изучува практичната работа и правилно ракување со 3Д печатачот.

По успешно завршената обука, студентот се стекнува со меѓународно признаен сертификат, издаден од Autodesk USA, бидејќи М3ДС Академијата за визуелни уметности важи за лиценциран Autodesk Training центар.


🔺 ниво: напредно

✔ времетраење: 3 месеци, ( 01 Март 2022 - 01 Јуни 2022)

🕐 фонд на часови: 60 часови

🔍 предавања: 2 пати седмично + консултативно предавање

👨 интернационално сертифицирани инструктори

🎓 сертификација: меѓународен сертификат од Autodesk

💻 не е потребно предзнаење

❗ Нема дополнителни трошоци за 3Д печатачот

❗ Секој запишан студент добива 3Д печатач на крајот на курсот


Можност за следење на наставата ОНЛАЈН или ВО ЖИВО.

Термини за настава (во зависност од групата во која ќе членува студентот): Пладневен термин: 12:00 - 14:30 Попладневен термин: 15:00 - 17:30 Ноќен термин: 19:00 - 21:30


На студентите им следува дополнителна настава за пропуштен час, еднаш во тековната недела, со претходен договор со инструкторите.Цената на Курсот за 3Д печатење изнесува

  • за онлајн следење на наставата: 790 евра (или 4,050 ден на 12 еднакви месечни рати)

  • за следење на наставата во живо: 1.490 евра (или 7,636 ден на 12 еднакви месечни рати)М3ДС Академијата за визуелни уметности ПОДАРУВА 3Д ПЕЧАТАЧ и тоа: Creality Ender-3 V2 на секој запишан студент, за правилна работа во текот на курсот, но и за понатамошно работење и надградување, со цел да ја подигнеме оваа гранка од ИТ индустријата на едно повисоко ниво.


Повеќе детали за спецификациите на 3Д печатачот кој следува можете да прочитате тука.
За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на info@m3dsacademy.com или телефонски на 075 445 680 или +38977820335.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page