top of page

Запиши се на курсот за 3Д печатење и добиј 3Д принтерВклучете се во дигиталниот свет, на еден покреативен начин, и научете како се креираат и создаваат 3Д модели преку работа со 3Д принтер.

ДОБИВАТЕ 3Д ПРИНТЕР со кој ќе можете понатаму максимално да ги искористите стекнатите знаења, а секако и истите да ги надградите.


Курсот е организиран во форма така што студентите најпрво го изучуваат делот за 3Д моделирање и компјутерска обработка на 3Д принтовите, а подоцна се изучува практичната работа и правилно ракување со 3Д печатачот.


По успешно завршената обука, студентот се стекнува со меѓународно признаен сертификат, издаден од Autodesk USA, бидејќи М3ДС Академијата важи за лиценциран Autodesk Training центар.

🔺 ниво: напредно

✔ времетраење: 3 месеци, ( 20 Октомври 2021 - 20 Јануари 2022)

🕐 фонд на часови: 60 часови

👨 интернационално сертифицирани инструктори

🎓 сертификација: меѓународен сертификат од Autodesk

💻 не е потребно предзнаење


❗ ВАУЧЕР ЗА ПОПУСТ ЗА ПРВИТЕ 50 ПРИЈАВЕНИ СТУДЕНТИ ❗


Финалната изработка која што ќе ја изработи студентот, има право да ја искористи како почеток на неговото лично портфолио за понатамошна работа.


Термини за настава (во зависност од групата во која ќе членува студентот): 12:00 - 14:30 / 15:00 - 17:30 / 18:00 - 20:30

На студентите им следува дополнителна настава за пропуштен час, еднаш во тековната недела, со претходен договор со инструкторите.

 

Наставната програма според предвидените наставни часови опфаќа:

  • 3Д моделирање во AUTODESK MAYA

  • правилна подготовка на 3Д принт и работа со точни димензии во AUTODESK MAYA

  • напредно 3Д моделирање во ZBRUSH за 3Д печатење

  • 3Д ПЕЧАТЕЊЕ, видови принтери и материјали

  • правилно управување со 3Д ПРИНТЕР

  • изучување повеќе програми за 3Д печатење

  • изработка на СОПСТВЕН 3Д ПРИНТ

 

Наставата се одвива на два начина - и во живо и онлајн.

Цената за следење на наставата ОНЛАЈН е 790 евра = 48.600 денари (или 4.050 ден. на 12 месечни рати. Цената за следење на наставата ВО ЖИВО е 1.490 евра = 91.632 денари ( или 7.636 ден на 12 месечни рати )


 

Нема дополнителни трошоци за 3Д ПРИНТЕРОТ

М3ДС Академијата подарува 3Д принтер и тоа: Ender-3 V2 на секој запишан студент, за правилна работа во текот на курсот, но и за понатамошно работење и надградување, со цел да ја подигнеме оваа гранка од ИТ индустријата на едно повисоко ниво.

 

Ве молиме да ја пополните формата за уписи за да го евидентираме вашиот интерес на следниот линк: https://mk.m3dsacademy.com/apply-now

 

Повеќе детали за спецификациите на 3Д принтерот кој следува можете да прочитајте тука.


За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на info@m3dsacademy.com или телефонски на +38975445680 или +38977820335.
Recent Posts

See All

コメント


bottom of page