Изложба на студентите од М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн


Ќе имате можност да ги погледнете професионалните изработки на нашите студенти и да посведочите на нашите испринтани 3Д модели, меѓу кои се наоѓа и најголемиот 3Д принт во Македонија. Во чест на успешно завршената година, ќе се одржи и свечено доделување на сертификатите од AUTODESK на сите положени студенти.

локација: Младински Културен Центар (МКЦ)  дата: 04 Септември 2018 време: 19:00 часот

Ве очекуваме заедно да ги прославиме нашите заеднички успеси и со поголем мотив да целиме кон уште повеќе.

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved