top of page

ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!

Почитувани, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ! Толку многу луѓе играат игри, гледаат филмови и серии но не го употребуваат тоа искуство. Како?!

Дали знаете некоја стаза од некоја игра, подобро од вашето маало?


Дали во некој филм сте предвиделе момент што ќе се случи?

Дали во некоја серија го знаете фамилијарното дрво подобро од вашето?

Тие што гледаа Game of Thrones секоја чест...

И финално во моментов дали може да се потсетите на вашиот најголем емотивен момент креиран од некоја игра, филм или синематик?

Замижите.........


Дали се наеживте? Ве допре емотивно или пак имавте адреналински испад за секунда? - Доколку да мило ни е што ја имаме истата пасија!


Не се претставив јас сум Стефан Митров CEO на М3ДС Академијата, сеуште незнам да цртам но сепак можам до допрам до вашите срца.

Филмовите и игрите се мојата пасија а денеска се и моја професија.


 

Започни со Freelance курсот за 3Д Артисти:

  • Времетраење: 4 Месеци

  • Часовите се на: EN и МК (Discord)

  • Месечна рата до: 50e

  • Не е потребно претходно знаење


Кој е главниот бенефит од курсот?

  • Ќе го изградите вашето прво портфолио, во нашата индустрија не ви треба никаква формална диплома, туку само вашето портфоло. (Колку повеќе вложите време во вашето портфолио толку повеќе ќе бидете платени).

  • Ќе научите како да аплицирате и работите на странски проекти. Просечно платен проект во 3Д е 600е, вашата инвестиција може да се врати дури по првиот проект.

  • Клучен момент! доколку се вклучите во нашата индустрија нема да сакате да искочите, поточно пасијата нема да ви дозволи.

  • Секој печетокот е најтежок, но ние сме тука да ви помогнеме во секој чекор по патот.


Ве поканувам да закажете состанок online или во живо за да разговараме за вашата пасија, за вашите најомилени моменти што ве инспирирале. Со тоа ќе го откриеме кој е вашиот скриен талент и како да заработувате од него.


Доволно искуство собравте од игрите и филмовите, време е да си ја вратите инвестицијата и заедно да работиме на пасијата.За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на info@m3dsacademy.com или телефонскиот број 075 445 680Recent Posts

See All

Comments


bottom of page