top of page

Креирајте нови можности со 3D Artist Freelance КурсотЗапочнете ја вашата нова кариера. Научете, креирајте и бидете дел од фриленс светот

 

3D Artist Freelance курсот ви овозможува да стекнете квалитетни знаења во најпотребните програми во 3Д индустријата, но и како да го изградите вашето портфолио за да се истакнете на фриленс платформите. Креирајте ја самите вашата шанса за нова кариера во фриленс светот, станувајќи сертифициран 3D Artist, и добијте менторство од докажани експерти во областа на фриленсингот.

Курсот е организиран во форма така што студентите најпрво ги совладуваат најбараните компјутерски програми од областа на 3Д технологиите, а потоа преку менторство на докажани фриленсери го градат нивното прво портфолио и апликација за реален проект на фриленс платформите.

По успешно завршената обука, студентот се стекнува со меѓународно признаен сертификат, издаден од Autodesk USA, бидејќи М3ДС Академијата за визуелни уметности важи за лиценциран Autodesk Training центар.


🔺 ниво: средно

✔ времетраење: 3 месеци ( 01 Март 2022 - 01 Јуни 2022)

🕐 фонд на часови: 80 часови

🔍 предавања: 2 пати седмично + консултативно предавање

👨 интернационално сертифицирани инструктори

🎓 сертификација: меѓународен сертификат од Autodesk

💻 не е потребно предзнаење


Можност за следење на наставата ОНЛАЈН или ВО ЖИВО.

Термини за настава (во зависност од групата во која ќе членува студентот): Пладневен термин: 12:00 - 14:30 Попладневен термин: 15:00 - 17:30 Ноќен термин: 19:00 - 21:30


На студентите им следува дополнителна настава за пропуштен час, еднаш во тековната недела, со претходен договор со инструкторите.Цената на 3D Artist Freelance курсот изнесува

  • за онлајн следење на наставата: 890 евра (или 4,561 ден на 12 еднакви месечни рати)

  • за следење на наставата во живо: 1.590 евра (или 8,148 ден на 12 еднакви месечни рати)Работете за себе и организирајте си го работното време по ваша желба. Учете од тим на експерти и совладајте го начинот на работа кој станува се повеќе актуелен.За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на info@m3dsacademy.com или телефонски на 075 445 680 или +38977820335.

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page