Мотивираме млади генијалци од STEM АкадемијатаSTEM Академијата претставува фондација за спроведува високо едукативни и забавни програми за деца од 5 до 12 години базирани на STEM (Science, Technology, Engineering, Math). Моментално тимот мали научници од STEM Академијата се подготвуваат за меѓународни натпревари, од кои веќе имаат освоено многу титули и награди, издвојувајќи се како едни од најдобрите низ целиот свет. Дел од тимот на М3ДС беше во посета на овие млади генијалци. Поразговаравме и им помогнавме во идентификување на проблеми поврзани со нивните престојни проекти на тимовите. Ги мотивиравме и поттикнавме да размислуваат малку поинаку за зададените предизвици, и им дадовме насоки и предлози за понатамошно успешно реализирање и комплетирање на проектите и презентациите.


0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved