top of page

М3ДС Академијата дел од премиерата на филмот Бетмен во киното Cineplexx


Тимот на М3ДС Академијата беше дел од премиерата на новиот филм на Бетмен во киното Cineplexx

 

Пред кино салите на Cineplexx, на 03, 04 и 05ти Март 2022 нашиот тим на интересен начин придонесе кон забавната атмосфера на премиерата на новиот спектакуларен филм Batman 2022.


Покрај тоа што се дружевме и демонстриравме како се 3D печатат скулпури, привезоци, ликови од познати филмови, за најсреќните посетители на киното имавме и вредни награди.


Најсреќните љубители на Бетмен и DC франшизата на филмови добија 3Д испечатени скулптури, по пат на случаен избор според седиштата во кино-салите каде се прикажуваше филмот.

Ве покануваме да уживате во новата филмска авантура, а дел од забавната атмосфера од премиерата погледнете во прилог:Recent Posts

See All

Comments


bottom of page