top of page

М3ДС Академијата дел од премиерата на ,,Spiderman: No Way Home" во киното Cineplexx


М3ДС Академијата беше дел од премиерата на Spider-Man: No Way Home во киното Cineplexx.

 

Пред кино салите на Cineplexx, на 16 Декември 2021 на интересен начин тимот на М3ДС Академијата придонесе кон забавната атмосфера на премиерата на новиот фантастичен филм Spiderman: No Way Home.


Посетителите уживаа во демонстрацијата на тоа како се печатат 3Д привезоци и останати 3Д скулптури на повеќе 3Д печатачи. Тематиката на изработките беа интересни фигури со ликовите од светот на Човекот-Пајак.


Најсреќните посетители и љубители на светот на Спајдермен добија 3Д испечатени скулптури со главниот лик, по пат на случаен избор според седиштата во кино-салите каде се прикажуваше филмот.


Ве покануваме да уживате во новата филмска авантура, а дел од забавната атмосфера од премиерата погледнете во прилог:Recent Posts

See All

Comments


bottom of page