М3ДС Академијата продолжува со онлајн предавањаМ3ДС Академијата почитувајќи ги препораките во врска со пандемијата на коронавирусот, своите предавања за студентите ги префрли онлајн.

Изминатата недела беа направени првите тест-предавања на платформата, а веќе непречено се одвиваат предвидените предавања според нивниот планиран тек.

За нашите студенти освен онлајн предавањата, овозможивме и активни термини каде студентите ќе можат да се консултираат со инструкторите, доколку се сретнат со проблеми при решавањето на дадените задачи. Исто така, на нашите студенти кои за жал немаа услови и добар компјутер, за да можат да ги следат часовите од домашни услови, М3ДС им позајми дел од компјутерската опрема, како би можеле истите да бидат во тек. Продолжуваме непрекинато и покрај тешката ситуација во земјата. На сите им посакуваме креативно и правилно да го искористат своето слободно време и да останат со добро здравје. #СедетеДома и бидете креативни!0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved