М3ДС беше дел од претпремиерата на крајот на сагата Avengers: Endgame 

М3ДС беше дел од претпремиерата на долгоочекуваниот Avengers: Endgame 

Кулминацијата на 22-те меѓусебно поврзани филмови, четвртиот дел на Avengers ќе ја привлече публиката да биде сведок на пресвртницата на ова епско патување. Нашите сакани херои навистина ќе разберат колку е кревка оваа реалност и жртвите што мора да се направат за да се носат со неа. На претпремиерата ние се дружевме, демонстриравме како се печатат 3Д привезоци, а во соработка со comics.mk најсреќните од вас успеаа да освојат привезок со логото или главата на својот омилен Avenger херој.


0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved