М3ДС – дел од првиот Mini Maker Faire во Скопје


М3ДС зема учество на овој Mini Maker Faire каде во своето катче ги промовиравме изработките на нашите студенти, објаснувавме за 3Д процесот, работењето на 3Д принтер, како и неговата примена.

Посетителите на нашиот штанд имаа можност самите да работат со 3Д пенкало и да си изработат приверзок по своја желба и креација, со што го побудивме нивниот љубопитен дух токму за оваа сфера. Инаку ова е првиот Mini Maker Faire кој се одржува во Скопје.


Каква беше забавната атмосфера, можете да погледнете од фотографиите во прилог.


0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved