М3ДС официјално лиценциран и од страна на InstaLOD


Со помош на оваа соработка, сега имаме пристап до целиот опсег на InstaLOD технологијата, со чија помош ќе имаме едноставно преземање масивни CAD-склопови во апликација,  VR или оптимизирање на ААА-сцени, за постигување на нашата визија. Секоја индивидуална карактеристика е внимателно изработена за да ги испорача најдобрите резултати во класата на извонредни нивоа на изведба.


InstaLOD е технологија која ги овластува волшебните креации, почнувајќи од возбудливите блокбастер 3D искуства. па се до  конфигуратори за луксузни автомобили. Користењето на софистицираните алгоритми на InstaLOD овозможува создавање на зачудувачки 3D сцени.0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved