М3ДС стапи во официјална соработка со Gembird

М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн официјално стапи во соработка со светскиот лидер за производство на компјутерски хардвер – Gembird

Како едни од најпознатите производители во рамките на областа од информатиката, Gembird обезбедуваат посебна предност и конкурентни цени на своите клиенти. Дополнително Gembird е сертифициран со ISO-9002 и одржува строги европски КК стандарди за секој од своите производи.

На мапата на големата дистрибутерска мрежа низ цела Европа на оваа сервис-ориентирана компанија, сега се наоѓа и МЗДС кој стана официјален застапник на квалитетни 3Д филаменти, а со тоа се овозможува и во Македонија да имаме поголем избор на бои и материјали за областа од 3Д принтингот.

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved