M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved

  Наскоро M3DS И ЕСРА Партнери во Формалното Образование!


  Наскоро М3ДС Академијата за 3D и Game Design потпишуваат договор за соработка и партнерство со ЕСРА Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности.

  Соработката помeѓу овие два образовни центри е да се подобри и потикне квалитетот на образованието, М3ДС сега има шанса да си ја претстави својата специјалистичка програма и во формалното образование кои ние долготрајно го посакувавме и боревме за тоа.


  Студентите што се интузијасти и не се запознаени во светот на визуелните уметности каде е широк поим да си  ја искажуваат својата фантазија и претсавуваат својата кретивност, ги охрабруваме да се пријават на бесплатните обуки и да се запознаат со нам и со Game Design-от.


  Подетални информации на следниот линк: https://www.facebook.com/events/1988065931520933/