Научете Motion Capture со Стефан Митров


Стефан Митров е основач на М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн. Со само 22 години, Стефан станува најмлад авторизиран тренинг инструктор на планетата, лиценциран од Autodesk USA. Дел од знаењето и искуството на Митров доаѓа од практична работа, работа на разни проекти во повеќе студија во и надвор од државата. Но, и работа како фриленсер со што Стефан во своето портфолио има комплетирано над 120 проекти. Со ова негово достигнување тој влезе во кругот на 100те најдобри артисти на мрежата Upwork, со што неговата слика и достигнувања беа истакнати на Times Square во Њујорк во 2018 година.

Во вторник 07 Април 2020 во 21:00 часот, вклучете се на twitch каналот www.twitch.tv/m3ds_academy

Научете нешто повеќе за motion capture, креирање на риг за motion capture, како и cleaning на податоците од motion capture-от за примена во игри. #СедетеДома и следете ја едукативната #M3Conference со светските врвни експерти онлајн!

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved