top of page

Претпремиерата на Captain Marvel во соработка со М3ДС


Капетан Марвел од студиото на Марвел е сосема нова авантура, од до сега неоткриената историја на филмскиот универзум на Марвел кој ја следи Керол Денверс на патот да стане една од најмоќните херои во универзумот.


Во време кога војната меѓу два вида на вонземјани ја зафаќа и Земјата, Денверс и мала група нејзини сојузници ќе се најдат во средиштето на конфликтот.

Освен што ќе можете да го погледнете Captain Marvel на 2 дена пред целиот свет, само во кино салите на Cineplexx, ќе може да уживате и во една одлична атмосфера која се подготвува, вклучувајќи; 🔵 blue carpet  🎧 dj за супер забава 🚀 Red Bull за енергија и освежување 📸 PhotoFun photobooth


Воедно ние ќе ви демонстрираме како се печатат 3D привезоци и најсреќните од вас ќе си добијат привезок со логото на Captain Marvel или привезок кој менува боја со главните негативци Skrulls.

Резервирајте си ги вашите карти навреме!

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page