Соработка со HatcFoxМ3ДС академијата во февруари 2018 година оствари соработка со HatchFox.

Во период од неколку недели студентите и инструкторите имаа можност да соработуваат и да работат на проектот FPS-game Athena.


Исто така огромна чести ни претставуваше да работиме рамо до рамо со Никола Ниџо Ангелкоски еден од најпрофесионалните концепт артисти во Македонија, кој со задоволство им помогна на студентите и ги прошири нивните знаења.


0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved