top of page

Станете професионални 3D артисти преку Академската годинаЗапочнете ја вашата кариера во фантастичниот свет на 3D графиката, дизајнот и анимацијата

 

Академската година е 12 месечна програма која ви овозможува да стекнете квалитетни знаења и вештини, и да станете професионален сертифициран 3D артист.


Креирајте ја вашата прва видео игра, краток 3D филм, или пак донесете ги во живот вашите имагинарни замислени карактери. Со тоа изградете го вашето портфолио за да се истакнете, и добијте менторство од докажани експерти и меѓународно сертифицирани инструктори.


Академската година е организиран во форма така што студентите ќе совладаат голем број на програми за 3D моделирање, анимација, текстурирање, креирање видео игра, краток анимиран филм, работа со motion capture suit и многу повеќе. Сето тоа преку практични вежби, примери и финални проекти.

По успешно завршената обука, студентот се стекнува со меѓународно признаен сертификат, издаден од Autodesk USA, бидејќи М3ДС Академијата за визуелни уметности важи за лиценциран Autodesk Training центар.


🔺 ниво: напредно

✔ времетраење: 12 месеци ( 01 Март 2022 - 01 Март 2023)

🕐 фонд на часови: 550+ специјализирани часови

🔍 предавања: 3 пати седмично + консултативно предавање

👨 интернационално сертифицирани инструктори

🎓 сертификација: меѓународен сертификат од Autodesk

💻 не е потребно предзнаење


Можност за следење на наставата ОНЛАЈН или ВО ЖИВО.

Термини за настава (во зависност од групата во која ќе членува студентот): Пладневен термин: 12:00 - 14:30 Попладневен термин: 15:00 - 17:30 Ноќен термин: 19:00 - 21:30


На студентите им следува дополнителна настава за пропуштен час, еднаш во тековната недела, со претходен договор со инструкторите.Цената на Академската година изнесува:

  • за онлајн следење на наставата: 2.890 евра (или 7,405 ден на 24 еднакви месечни рати)

  • за следење на наставата во живо: 3.690 евра (или 9,455 ден на 24 еднакви месечни рати)Бидете дел од една од најактуелните области од информатичките технологии и визуелните уметности. Креирајте го самите вашиот свет.За повеќе информации Ве молиме обратете ни се на info@m3dsacademy.com или телефонски на +38975445680 или +38977820335

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page