Студентите од M3DS работат на реални проекти


Академијата M3DS на своите студенти им овозможува работа на реални проекти

Со ваквите проекти како дел од Академската година, тие имаат шанса да ги тестираат нивните стекнати практични знаења од областа, како и истите да ги надградат.


Студентите Кристијан Стојчевски, Бобан Лазаревски и Ѓорѓи Богатинов дадоа се од себе во изработката на моделите кои им беа зададени од страна на нивниот клиент, за на крај да се одобри проектот на кои тие работеа.


Ние од M3DS сме горди на своите студенти и уште повеќе мотивирани да се подобруваме и унапредуваме.


#m3ds #Rigging #texturing #zBrush #3dmaya #gamedesign #modeling #SubstancePainter #3d

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved