top of page

Уписите во М3ДС Академијата започнуваат!


Започнете ја вашата кариера во фантастичниот свет на 3Д графиката, дизајнот и анимацијата. Остварете го вашиот сон за креирање на имагинарни карактери, или пак ваша сопствена игра.

М3ДС Ви ги отвора вратите кон филмската и гејминг индустријата и ви нуди шанса да го реализирате вашиот креативен потенцијал.

 

М3ДС Академијата е академски партнер со Autodesk Training Center, а сертификатите кои се издаваат по успешно реализиран курс се меѓународно признаени и лиценцирани директно од Autodesk.


М3ДС е партнер со Epic Games, а има остварено соработки со многу останати светски студија како Pixar, DreamWorks, Sony Picture ImageWorks, Lucasfilms, Hugo’s Desk, Nordeus, 3lateral, Lynx Animations, Cylindo и многу други.


М3ДС Академијата е организатор на M3Conference конференција за компјутерска графика и анимација, на која го носиме дел од врвот од светските компании во Македонија, а за студентите обебедивме едукативни предавања од нивна страна.

Редовно одржуваме отворени предавања на нашиот канал на twitch.tv/m3ds_academy каде студентите можат во живо да поставуваат прашања кон странските едукатори.


 

Ве молиме да ја пополните Google формата за да го евидентираме вашиот интерес на следниот линк: https://forms.gle/uA9weuYkprKfCVcL7


По пополнувањето, ќе бидете телефонски исконтактирани за слободните места, почетокот на наставната програма, придобивките, како и условите кои ги нудиме за курсот за кој сте заинтересирани.

 

Што нуди М3ДС? :


  1. Нудиме поддршка и грижа за студентите не само на часовите, туку и 24/7, особено за новите студенти кои имаат потешкотии со зададените домашни задачи, заради нивното почетно знаење во 3Д-то.

  2. М3ДС академијата обезбедува работна станица за секој студент, со што ќе имаат пристапност до современа компјутерска опрема.

  3. 3Д принтери – со што студентите имаат на располагање да ги користат нашите 3Д принтери за да ги испринтаат своите модели, дури и да ги искористат за нивниот финален проект.

  4. Motion Capture suit - кој е импрементиран во нашата академска година, со што студентите ќе можат повеќе да се обучат на полето за анимација.

  5. За напредните студенти, нашата поддршка се состои од тоа да им помагаме со нивните лични проекти во академијата, но и надвор од неа, бидејќи со самата наша помош тие ќе успеат да го завршат проектот со највисок квалитет и би имале поголем успех.

  6. Доколку некој од студентите не присуствувале на некој од регуларните часови, нашите инструктори и ментори имаат одговорност да му надокнадат на студентот да остане во тек со целата група, и да успее да продолжи тимски да се координира.

  7. Во вонредната состојба, со која се соочуваме, немаме никаков застој во наставата, со што предвидените часови продожија да се одвиваат онлајн, без никаков прекин.


Comentarios


bottom of page