top of page

Ќе ѕирнеме зад сцените на ,,Toy Story 4" со Мара Мекмахон од Pixar


Денес 30 Март 2020 на стримот во живо ќе се дружиме со Мара Мекмахон од Pixar Animation Studios, која има работено на светски познатиот анимиран филм Toy Story 4.

 

Вклучете се на стримот на М3ДС Академијата, во 21:00 часот на следниот линк www.twitch.tv/m3ds_academy


Мара Мекмахон станала дел од Pixar Animation Studios во февруари 2016 година како уметник за моделирање и ригување на карактери во анимираниот филм „Cars3“.


Таа работела и на наградуваниот краток филм ,,Bao” во продукција на PIXAR, кој беше објавен пред светски познатиот анимиран филм „Incredibles 2“.

МекМахон, која била дизајнер на карактери и ригинг на Bo Beep за најновото продолжение на познатиот анимиран филм „Toy Story 4“, станала водечки артист за моделирање на ликови на претстојниот игран филм во продукција на Пиксар.


Следете го говорот од светски конференции и слободно прашувајте прашања кон гостинот, на четот на TWITCH.


#СедетеДома и следете ја едукативната #M3Conference со светските врвни експерти онлајн!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page