Azog the Defiler изработен од Бобан- студент на академијата за 3D и Game Design


После неколку непреспиени ноќи студентот во академијата M3DS, Бобан Лазаревски, го изработи Azog the Defiler од Hobbit.

Со изработка на овој модел постигнато е продукциско ниво на модел и текстури, меѓутоа Бобан не застанува тука, продолжуваме со напорна работа и со надградба на неговото знаење.


Во продолжение можете да го погледнете 3D моделот.

#3d #3dmaya #hobbit #m3ds

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved