top of page

Erik Smitt од Pixar ќе го сподели неговото знаење на онлајн стримот на M3Conference


Ерик Смит, директор на фотографија на Pixar Animation Studios – кој ја започнал својата кариера во Pixar пред 19 години во одделот за осветлување на Incorporated Monsters. Ерик помогнал во развојот на многу проекти во студиото, вклучувајќи Wall – E, The Incredibles и Piper.


Неодамна беше директор за осветлување на фотографиите на Incredibles 2, а дел од неговата работа сподели и на минатогодишното издание на M3Conference 2019 во Скопје.


Вклучете се на стримот на М3ДС Академијата, утре (09 Април 2020) во 21:00 часот на следниот линк www.twitch.tv/m3ds_academy


Следете го говорот од светски конференции и слободно прашувајте прашања кон гостинот, на четот на TWITCH.


#СедетеДома и следете ја едукативната #M3Conference со светските врвни експерти онлајн!

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page