Ford Mustang Shelby – изработен од деветто одделенецот Дамјан


М3DS академијата за 3D и Game Design во своето портфолио брои многу 3Д модели кои се изработени од самите студенти.


Посебно сме горди што групата составена од ученици од основно образование е доволно мотивирана за изработување на 3D моделите. Деветто одделенецот Дамјан повторно може да се пофали со неговата напорна работа , а тоа е 3D модел-автомобил Ford Mustang Shelby кој е изработен со голем квалитет.#m3ds #ford #3dcar #3dmaya #3d

0 comments
M3DS Academy

FOR 3D AND GAME DESIGN

Address  Ljubljanska 5, Skopje 1000

Tel: +38977820335

Email: m3dsanimation@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • 16-512
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Copyright M3DS Academy 2018 | All Rights Reserved