top of page

Workshop за Substance Designer со Никола Дамјанов на онлајн - M3ConferenceНикола Дамјанов - Lead Game Artist (Substance Designer) во Nordeus - генералист, 3D артист, со преку 10 години искуство во областа.


На следниот стрим на M3Conference тој ќе зборува за Leveraging procedural content generation , себе-подобрување, експериментирање и продукција.

 

Вклучете се на стримот на М3ДС Академијата, четврток (23 Април 2020) во 21:00 часот на следниот линк www.twitch.tv/m3ds_academy

 

Работејќи во Nordeus, независното гејминг студио, најпознато по Top Eleven, во изминатите 7 години, тој активно ги подобрува своите уметнички вештини, истражува нови алатки и ги усвојува што е можно порано. Тој се развил преку компанијата и моментално ја канализира неговата страст, фокус и широки вештини за работа како Lead Artist на Heroic: Magic Duel.


Претходно оваа година, Никола беше клучен говорник во Substance Days Shanghai, каде што се вклучи во создавање материјали со Substance Designer и Project Substance Alchemist.

Следете го говорот од светски конференции и слободно прашувајте прашања кон гостинот, на четот на TWITCH.


#СедетеДома и следете ја едукативната #M3Conference со светските врвни експерти онлајн!

Comments


bottom of page